Cambierà la tua percezione di stile
Italiano Inglese Russo
Sauquet Arquitectes revolution
share:
ti piace Like

In Castellar del Vallés, just outside Barcelona, Sauquet Arquitectes studio has turned a hayloft into an out-and-out living space combining modern and rural atmospheres. The squared frame work has become a semi-open apartment characterized by two neat elements such as white walls and parquet floor. Ceilings have been left untouched, except in the bathroom where a skylight lights up the space made of dark grey mosaic tiles and several recesses where to store any items.

The combination between wood and white color is the main character of the interior where even the paving stones are white. Everything is further enriched by the employment of crystal details and many shelves. The outer space is dedicated to energy saving, with south facing windows aimed at exploiting sunlight in winter and summertime, to either warm up or just light up the space. An out-and-out oasis of peace immersed in the Spanish nature, where to escape from Barcelona’s movida to relax on the beautiful terrace overlooking the countryside.

INFO:

Photo Courtesy of STARP estudi for Sauquet Arquitectes


Article by

В интеренете нашел популярный блог на тематику клининг для госкомпаний цена https://cleansale.kiev.ua
www.klimat-group.com.ua
Scroll to Top