Cambierà la tua percezione di stile
Italiano Inglese Russo
Chic hayloft by Maxwan architects + urbanists
share:
ti piace Like

An old hayloft turned into an actual house: it happened in Holland where Rotterdam-based Maxwan architects + urbanists studio designed the renovation of the place. Located in Geldermalsen, along Linge river, the property was finished in 2007 after an earlier renovation that turned the building into a two storey one.

Clients wanted an open kitchen and living room where to invite friends and relax. Unfortunately none of the property's former windows overlooked the river, therefore architects chose to create some skylights within the roof design a more lighted up space, further enhanced by the employment of multifunctional pieces of furniture such as the one in the kitchen which is also employed as staircase and bookcase. The space is completely open as requested by the clients, with no dividing walls which makes the ground floor entireley visible from the upper one. A complete project that satisfied the clients without depriving the place of his old roots.

INFO:

Photo Courtesy Filip Dujardin for Maxwan architects + urbanists


Article by

https://vy-doctor.com.ua

Seo текст

уборка квартир киев цены
Scroll to Top